کار دانشگاه تربیت انسان متعهد است/ سبک زندگی شهدا باید احیا شود
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه کار دانشگاه تربیت نیروهای تاثیر گذار بر زندگی مردم کشور است گفت: افرادی که در این دانشگاه تربیت و فارغ التحصیل شده اند در طول تاریخ انقلاب اسلامی با شهادت خود عمیق ترین تاثیرات در زندگی مردم کشور گذاشته اند و به تعهد اجتماعی خود عمل کنند.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا، پور محمدی شامگاه دیروز شنبه در دیدار با مدیرکل مطالعات و پژوهش شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان این مطلب ابراز داشت: تبریز اسطوره تاریخی ایران است و منشاء آن مردمان این دیار هستند که با ایثارگری خود برای دیگر هموطنانشان در طول تاریخ الهام بخش و اثر گذار بوده اند.
وی افزود: دانشگاه تبریز به عنوان مشهد الشهدای دانشگاه های کشور در کارنامه خود فرزندانی همچون شهید مهدی باکری را دارد که توانستند در زمان خود آرمان دانشگاه های نسل چهارم را که دغدغه تعهد اجتماعی را دارند محقق کنند.
رئیس دانشگاه تبریز با طرح این سوال که تولید مقالات استادان دانشگاه ها چقدر می تواند از مشکلات جامعه را حل کند گفت: فارغ التحصیلان این دانشگاه که روحیه ایثار و شهادت در وجودشان موج می زد به تنهایی توانستند بخش عمده ای از مشکلات جامعه زمان خود را نثار جانشان حل کرده و امنیت و آرامش را برای ملت خود به ارمغان بیاورند.
پور محمدی اضافه کرد: این دانشگاه به برکت خون شهدا و علاقمندی استادان و دانشجویانش به ادامه راه آنها برترین رتبه فرهنگی دانشگاه های کشور را دارد و نها در سال گذشته 600 برنامه فرهنگی را توسط بسیج دانشجویی برگزار کرده است.
وی تصریح کرد: امروزه مردم جامعه ما با ناملایماتی دست و پنجه نرم می کنند که گریبان آنها را گرفته است اما احیای سبک و سیاق زندگی شهدا و بردن آن فرهنگ به متن جامعه می تواند این مشکل را برای مردم حل کند.
پور محمدی ابراز داشت: ما در تربیت تک تک فرزندانی که خانواده ها در این دانشگاه آنها را به عنوان امانت به ما سپرده اند وظیفه ای سنگین داریم که این با مدد خون و رح شهدا انجام شود وما نیز به آنها توسل جسته ایم تا موفق شویم.
مدیرکل مطالعات و پژوهش شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا برای احیای منش و سیاق آنها ابراز داشت: این عزیزان گنجینه هایی هستند که کشف دوباره آنها برای تک تک جویندگان معرفت ارزشمند و دارای غنای بالایی است.
حسن شهرکی پور ابراز داشت: حضور دانشگاه تبریز و دیگر دانشگاه های کشور در کمیته علمی این همایش حاکی از توجه عمیق بخش فرهنگی کشور به رفع موانع اجتماعی با استفاده فرهنگ اسلام است که در وجود شهدا متجلی است.
وی اضافه کرد: مقالات ارایه شده در این همایش ملی که با زحمت و مطالعه استادان و دانشجویان تهیه می شود به طور قطع در مجلات تخصصی منتشر و برای استفاده عموم اعم از کارشناسان مسایل فرهنگی و اجتماعی در دسترس قرار خواهد گرفت.
همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا اول خرداد ماه همزمان با شب نیمه شعبان در محل تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی تارنمای همایش www. Farhangeshahadat.blog.ir مراجعه کنند.