عضوانجمن خوشنویسان ایران:
هنرمند باید تاثیر خود پس از شهید را بر جامعه درک کند
عضو هیئت داوران همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا و عضو انجمن خوشنویسان ایران گفت: هنرمندی که می خواهد وارد کار در عرصه دفاع مقدس بشود باید به تاثیرات اجتماعی، اخلاقی و معنوی کار خود بعد از شهید آگاه باشد.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا، استاد دکتر داود رواسانی در گفتگو با خبرنگار این همایش گفت: هنرمند باید مثل شهدا با نگاهی جهان شمول وارد این عرصه شود تا با بهره گیری از عاطفه و حس یک شهید برای بازماندگان یادگارهایی را خلق کند که به نسل آینده درس ایستادگی و ایثار بدهد.
وی با بیان این که انتقال حس یک شهید به جامعه به طور قطع از دریچه هنر بهتر ادا می شود ابراز داشت: سخن و منش زیبا باعث جذب جوانان می شود و اگر این نسل بداند که همین دشمن برای نابودی او و ارزش هایش چه در سر دارد بی شک در برابر آن خواهد ایستاد.
استاد رواسانی تصریح کرد: جوانان ما به هیچ وجه بی خیال نیستند بلکه سر به زنگاه کارهای بزرگی می کنند ولی متاسفانه خودبینی ها باعث رنجش جوانان و فاصله گرفتن آنها از ما می شود.
این هنرمند خوشنویس با اشاره به آسیب فاصله گرفتن جوانان از بزرگان و گذشته جامعه ابراز داشت: دشمن با ترتیب دادن حمله پنهان علیه جوانان ما در شبکه های اجتماعی تلاش بی وقفه ای علیه اعتقادات و روحیه میهن پرستی آنان شکل داده و می کوشد تا آنها را در مقابل رخدادهای جهان بی تفاوت کند پس ما باید با این نسل جوان دوست شویم و اعتماد آنها را با عمل درست خود جلب کنیم. این رفتار موجب تبعیت جوانان از شما می شود و نسبت به سرزمین و اعتقاداتشان احساس دین می کنند.
استاد رواسانی با اشاره به سابقه فرهنگ مقاومت در تاریخ کشورمان گفت: بزرگان ما در ادبیات کشورمان نظیر سعدی گفته اند "کلوخ انداز را پاداش سنگ است/جواب است ای برادر این نه جنگ است" که اشاره به ضرورت دفاع و برخورد قاطع و سنگین با متجاوزان دارد و مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات اخیرشان به این مسئله اشاره داشتند که ناوهای آمریکایی به چه حقی در آب های خلیج فارس رزمایش اجرا می کنند و ما را تهدید می کنند.
وی در این گفتگو از برگزاری همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا ابراز رضایت کرد و گفت: پیشنهاد می کنم به بحث های آسیب شناسی نسل جدید توجه ویژه ای بشود.
استاد رواسانی اضافه کرد: باید بتوانیم صدای فرهنگ شهدا را به خارج از مرزهای کشورمان برسانیم تا بدانند مردم این کشور نه تنها جنگ طلب نیستند بلکه مهمان نوازترین و مهربان ترین ملت روی زمین هستند.
این استاد خوشنویسی افزود: توصیه می کنم برای شهدا گریه کنید اینها با سربند امام حسین و حضرت ابوالفضل به دل دشمن زده اند و حق آنها بر گردن ما خیلی زیاد است.
دکتر داود رواسانی زاده سال 1329 تبریز است و کار خوشنویسی را از سن 12 سالگی آغاز کرده است. استاد داود رواسانی تاکنون بیش از 80 کتاب ارزشمند از ادبیات و متون مذهبی را کتابت کرده است.
انجام خوشنویسی پلاکاردها و پارچه نوشته های لشگرهای عملیاتی در طول دفاع مقدس و تصویرگری نزدیک به سه هزار عکس شهید نیز بخشی از کارنامه ی کاری وی می باشد.
همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا اول خرداد ماه همزمان با شب نیمه شعبان در محل دانشگاه تبریز برگزار می شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی تارنمای این همایشwww. Farhangeshohada.blog.ir مراجعه کنند.