همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا


فرماندهی نیروی انتظامی آذربایجان شرقی:

جوانان مدافع حرم از رزمندگان دفاع مقدس هم پیشی گرفته اند


فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی گفت: جوانانی که امروز به عنوان مدافع حرم در خارج از مرزهای کشورمان و جبهه مقاومت در حال جانفشانی هستند نه تنها چیزی از رزمندگان دوران دفاع مقدس کم ندارند بلکه در برخی از نکات از آنان هم پیشی گرفته اند.



به گزارش کمیته اطلاع رسانی همایش ملی فرهنگ و سبک زندگی شهدا، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن حسن خانی در گفتگو با خبرنگار این همایش با اشاره به این مطلب ابراز داشت: جوانان امروز ما هیچ نقصی ندارند بلکه این انتقاد به ما و مسئولانی مربوط است که در راه معرفی فرهنگ و سبک زندگی شهدا در جامعه غفلت کرده ایم.

وی افزود: خیلی از خانواده ها هنوز نمی دانند چرا جوانان ما با آغوش باز در جبهه مقاومت حضور یافته اند، این وظیفه ماست که این امر را برای آنان تبیین کنیم تا بدانند امنیت و آرامش داخل مرزهای ما مدیون ایثار وشهادت این فرزندان و نسل حاضر است.

سردار حسن خانی ابراز داشت: مسئولان نیز باید در هر جایگاهی که هستند بدانند مدیون این شهدا و شهدای دفاع مقدس هستند که بدون توقع جان خود را فدای این نظام و مردم آن کرده اند و این عزیزان اکنون می توانند در سمت های مختلف اجرایی کشور انجام وظیفه کنند.

وی افزود: برای نشر و ترویج فرهنگ و سبک زندگی شهدا باید فرهنگ شهید و شهادت را بشناسیم و سپس به جوانانمان معرفی کنیم.

فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به بخشی از فرهنگ شهدا در دوران دفاع مقدس گفت: بگو مگوهای شهدا و دغدغه آنها در آن دوران و سبقت گرفتن آنها در راه شهادت بر هم به خاطر این بود تا کسی غیر از خودشان صدمه نبیند اما متاسفانه امروز مردم و برخی مسئولان به هر کاری دست می زنند تا دنیایی را که برای خود ساخته اند از دست ندهند.

سردار حسن خانی با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ و سبک زندگی شهدا باید با عمل متولیان و افراد دخیل در دایره کاری آن همراه باشد گفت: مباد مصداق آیه شریفه" لم تقولون ما لا تفعلون" باشیم چرا که در این صورت اعتماد طرف مقابل را از دست خواهیم داد.

وی در ادامه تشریح بخشی از فرهنگ و سبک زندگی شهدا ابراز داشت: معنویت بخشی از زندگی این عزیزان بود و این امر موجب شده بود تا خوبان آن دوران خوبتر شوند و مطمئنم جوانان خوب ما نیز با تاسی از این روش ها خوبتر و متعالی تر می شوند.

فرمانده انتظامی استان با تاکید بر این نکته که "نباید دفاع مقدس را تنها از یک بعد مورد بررسی قرار دهیم" گفت: مدام سخن از کم کاری در فرهنگ شهادت است اما واقعا تعریف این فرهنگ چیست؟ متاسفانه هر وقت سخن از فرهنگ می شود بلافاصله ذهن ها به سمت موسیقی و فیلم معطوف می شود. اما واقعیت این است که اینها تنها بخش کوچکی از روند کار فرهنگی در جامعه است.

سردار حسن خانی با انتقاد از رها شدن میدان های فرهنگی کشور توسط نیروهای ارزشی و وفادار به انقلاب و ولایت گفت: این عزیزان باید در تمام حوزه ها حتی موسیقی و فیلم همچون مرحوم سلحشور وارد کار شوند و به خلق اثر بپردازند. الان نیروهای فعال با بضاعت کم خود آثاری خلق می کنند که بیننده و شنونده را در جایش میخکوب می کند اما تعداد آثار کافی نیست و نبرد فرهنگی نابرابر پیش می رود.

وی ادامه داد: در ادامه کار فرهنگی باید جوانان و خانواده هایشان را با پدران و مادران شهدا پیوند دهیم و آنها را پای صحبت همدیگر بنشانیم.

سردار حسن خانی تاکید کرد: تبلیغ رو در رو برای انتقال حس و روح کلام لازم است و مادران شهدا با دختران ما و پدرانشان با پسرانمان باید ارتباط برقرار کنند و در این زمینه مدارس، دانشگاه ها و پادگان ها می توانند نخستین مرحله شروع کار باشند.

وی همچنین تلاش آموزش و پرورش برای انتقال مفاهیم فرهنگ و سبک زندگی شهدا در کتب درسی مدارس ابتدایی و برنامه آموزشی پیش دبستانی ها را راهی برای انسان سازی هدفمند برای آینده کشور عنوان کرد و اظهار داشت: همه باید بدانند شهدا همان گونه زیستند که پیامبر اعظم زیستند و مردم عادی آنها را از دیگر مردم تشخیص نمی دادند. ساده زیستند، بی ادعا بودند و خدا را در هر کاری در نظر داشتند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی